Hore

Najlepšie slovenské masáže

Erotická poviedka: Divoká Trojka

    Boli úžasný. Pozorovali ma už dlhú dobu. Stáli pri bare a dívali sa na mňa. Dlho som túžila po sexe z dvomi mužmi. Bolo to pre mňa niečo nové a neopísateľné. Dúfala som, že niekedy budem môcť niečo také zažiť. A teraz bola tá správna chvíľa.

    Aj moja mušlička s tým jednoznačne súhlasí. Môj ideál muža, sú presne tí dvaja fešáci čo stoja pri bare. Obidvaja sa dopĺňajú a spoju tvoria ideálnu predstavu muža, ktorého by som hneď znásilnila. Neustále som ich balila pohľadom. Vedela som, že ku mne musia prísť a osloviť ma. Nechcela som im totižto prebrať tú mužskú hrdosť, ktorú má každý muž. Predsa len, staré dobré zvyky som stále dodržiavala. Vybrala som sa na tanečný parket a rozhodla sa ich zbaliť sa svoje zvodné pohyby. 


    Cítila som veľkú vlnu vzrušenia, bradavky stuhnuté, vagína mokrá a roztiahnutá, to boli všetky príznaky mojej choroby a tou je neodolateľná túžba po sexe s týmito dvomi. Začali sa ku mne približovať a ja som vedela, že túto noc zažijem divoký sex z dvomi krásnymi chlapmi. Zvodne sa okolo mňa točili. Nalepili sa na mňa, každý z jednej strany a vášnivo mi vzdychali na krk. Jeden sa ma dotkol zadku a ja som cítila ako mnou prešla veľká vlna vzrušenia. Už len obyčajné pohyby a dotyky vo mne vyvolávali explóziu. Bolo vidieť, že to nie sú žiadny slušáci a hneď som vedela aké majú so mnou úmysly. A ja som sa tento krát tomu vôbec nebránila. Na otázku či nezájdeme do hotela som vôbec nemusela dlho čakať. Nechcela som vyzerať až príliš žiadostivo, tak som sa robila, že chvíľu váham. 

   Pri tom v mojej hlave bola odpoveď už dávno jasná. Keď sme prišli do hotela začali ma vyzliekať, každý z nich sa venoval jednej mojej partii, kým sa jeden staral o moju mušličku, druhý sa konečne dotkol mojich už dávno stvrdnutých bradaviek. Popri tom sa začali vyzliekať aj oni. Vložila som si ich penis do úst a poctivo som sa im venovala. Zatiaľ kým som sa s jedným hrala, druhý mi ho začala dávať do vagíny. Prirážal čím ďalej tým rýchlejšie a rýchlejšie. Sex s nimi bol vášnivý. Lepší som nezažila ani nevidela ani len v porne. Svojou veľkou pýchou ma dokázali uspokojiť ako nikdy pred tým. Kontrolu som konečne prebrala na seba. 

   Potom som išla hore, jeden si ľahol na posteľ, začala som na ňom hýbať zadkom. Vtedy to prišlo. Ten druhý mi ho zasunul dozadu. Mala som v sebe dva penisy a bolo to úžasne. Nielenže som vyskúšala prvý krát sex z dvomi mužmi, prvý krát v živote som zažila aj análny sex. A môžem povedať, že nič lepšie som ešte v živote nezažila. A nebránila by som sa tomu ani teraz. Sex v trojke bol pre mňa jeden z najkrajších zážitkov. 

Na stránkach cajocky.sk nájdete zoznam služieb zameraných na rôzne masáčne ponuky, dlhodobé masážne kontakty, dievčatá a spoločníčky, intímne, príjemné a senzuálne masáže, tantra a nuru masáže zo Slovenska. Všetky profily dievčat sú overené a ich masážne služby uspokoja každého muža. Nechajte sa rozmaznávať a splňte si najtajnejšie sny, túžby na niektorom z masáčných salónov.